OM IRWIN

IRWINs Historie

IRWIN Innovation

  TruckCollage
 

IRWIN PÅ BØRSEN

Som del af Newell Rubbermaid (NYSE: NWL) opnår IRWIN finansiel opbakning og systemsupport fra en stærk partner med en global omsætning på 8 mia. dollars. Newell Rubbermaids styrker giver os mulighed for at koncentrere os om vores forretning og innovationer i langt højere grad.

Læs mere på Newell Rubbermaids hjemmeside.

 
item19

IRWIN Industrial Tools producerer og distribuerer professionelle håndværktøjer, el-værktøjer og tilbehør til professionelle håndværker, der stiller krav til høj ydelse og holdbarhed på jobbet. IRWIN Industrial Tools' sortiment omfatter førende brugerforetrukne mærker som IRWIN®, Vise-Grip®, Jack®, Quick-Grip®, Speedbor®, Strait-Line® and Unibit®.

Innovation har i mere end 100 år været kendetegnet for IRWIN Industrial Tools. Siden 1885 har IRWIN været førende i branchen med udviklingen af den første IRWIN sneglebor og fortsatte med lanceringen af tangsæt Vise-grip, SPEEDBOR/fladbor, stiksave og QUICK-GRIP spændetvinge/spredere og har udviklet en række kvalitetsværktøjer til professionelle håndværkere.

Vi har en imponerende forhistorie og har udviklet mange nye produkter, som bygger på vores fokus på at forstå vores primære brugeres - de professionelle håndværkeres - behov. Vi startede med at have fokus på at forbedre produkterne til dette segment, da en gruppe fra IRWIN'S IMPACT besøgte arbejdspladserne. Her kunne gruppen lære, hvordan vores produkter skulle forbedres for at øge produktiviteten for professionelle håndværkere.

Lige fra vores produktudviklingsproces til værktøjerne kommer i dine hænder - så finder du IRWIN, hvor du underviser, arbejder, bruger din fritid og handler. Dette engagement finder du i alt, hvad vi gør.